XMPL:// Night of the Koemarkt

Night of the Koemarkt
Night of the Koemarkt

Wat was het een fantastisch weekend! XMPL was dit jaar op volle sterkte aanwezig bij de Night of the Koemarkt, het grootste gratis muziekfestival van Friesland. Afgelopen september mochten we de Nightwalk 2 the Koemarkt al ondersteunen met onze toen nog hagelnieuwe ticket-app. Dit jaar verzorgden we de ingang tot het VIP-deck via het geheel vernieuwde XMPL ticketportaal. En de app heeft deze test glansrijk doorstaan!

Night of the Koemarkt zag dit jaar haar 22e editie en was groter dan ooit tevoren. Het enorme podium werd opgesteld op de KR Poststraat opgesteld, en het crackplein en de koemarkt zelf stonden tot diep in de zijstraten vol met een uitzinnig publiek. Tot diep in de nacht kon men genieten van Maan, Tommie Christiaan, John Voois, Hugh Kanza en Cindy Oudshoorn begeleid door orkest Pro Rege en de band. Ook werd er gefeest met The Revue Boney M show en mocht het Rotterdamse Plaatstaal de avond openen.

Ticketportaal

XMPL op de boarding
XMPL op de boarding

Wij van XMPL zijn er trots op om een bijdrage te hebben mogen leveren aan dit prachtige evenement met ons ticketportaal. Bent U ook op zoek naar een e-ticketing systeem voor uw evenement? XMPL helpt u graag verder. Met een volledig gepersonaliseerde webshop en een scansysteem wat gewoon op elke smartphone kan worden geïnstalleerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@xmpl.nl !

Geef een antwoord