Webdeveloper / Programmeur

Tijd voor een nieuw avontuur in je loopbaan? Wij zijn op zoek naar aanvulling op ons team in de functie van Webdeveloper / Programmeur.

Wie wij zijn? XMPL is een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Soms out of the box, soms juist in de box. Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Aan ons de taak om dit voor onze klanten begrijpelijk en gebruiksvriendelijk te maken, zodat onze klanten zich kunnen richten op de eigen business.

Wat we je kunnen bieden;

Een fulltime job van 37,5 uur per week bij een enthousiaste club met grote ambities. We bieden je de ruimte om mee te denken zodat we gezamenlijk onze ambities waar kunnen maken. We horen dan ook graag jouw inbreng tijdens onze stand-ups en overleggen over huidige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard heb je recht op vakantiedagen en een marktconform salaris. Hoe hoog dit salaris is hangt af van de kennis en ervaring die je mee brengt.

Wat we van jou vragen;

Een HBO werk- en denkniveau. Ervaring met Laravel PHP framework, en JavaScript frameworks (zoals Angular, React en/of Vue) heb je al opgedaan.

Ook heb je kennis van databases en SQL. Minstens zo belangrijk vinden we dat je enthousiast bent en een proactieve houding hebt. Je hebt een pragmatische instelling en bent leergierig. Je hebt een ruime blik en weet zowel ad-hoc oplossingen te realiseren als mee te denken op (middel) lange termijn. Je hebt een passie voor het vak en straalt dit ook uit.

Enthousiast? Dan gaan we graag met je in gesprek. Voor onze werving en selectie werken wij samen met InZicht. Maak het niet onnodig moeilijk door het schrijven van een lange brief, maar stuur je CV en korte motivatie naar InZicht per mail (info@bewust-inzicht.nl) of bel naar 06-53312442. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we er snel genoeg achter of we bij elkaar passen.