Mijnleermiddelen

Mijnleermiddelen is de plaats waar leermiddelenlijsten, boekenpakketten en leerlingen elkaar ontmoeten. Laat leerlingen zelf hun leermiddelen van de lijst bestellen, of bied de mogelijkheid om het inleveren van de boeken online voor te bereiden. Het kan via Mijn Leermiddelen.

Na het maken van de leermiddelenlijst voor het komende schooljaar begint de uitdaging; hoe krijgt iedere leerling nu de benodigde stapel boeken en digitale licenties? De ene school laat de leerling zelf zijn pakket bestellen, de ander kiest er voor zelf het pakket te bepalen. Welke keuze er ook gemaakt wordt; in mijnleermiddelen komt alles samen.

Lees eenvoudig de LearNav leermiddelenlijst in en open de bestelpagina. Of genereer in één keer alle bestellingen voor de hele school door gebruik te maken van een export uit uw LAS. Uw bestellingen kunnen moeiteloos voor verdere verwerking worden ingelezen door Atlas of uw distributiepartner.

Ook inleveringen worden moeiteloos door mijnleermiddelen verwerkt. Maak gebruik van het beproefde cloud-inleveren en laat uw leerlingen eenvoudig online de inname voorbereiden. Zo voorkomt u onnodige drukte en handelingen op school.

Mijnleermiddelen maakt deel uit van de XMPL Educational Suite. Meer weten over Mijn Leermiddelen of de Educational Suite? Neem gerust contact op!

Geef een antwoord