Over ons

Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als Ingewikkeld en ongrijpbaar. Wij geven graag jouw bedrijf een update door software op een slimme manier toe te passen waar jij er de meeste profijt van hebt, zodat jij je ongestoord kan richten op wat jij het beste kan; je bedrijf runnen.

XMPL maakt automatisering van jouw uitdaging begrijpelijk en haalbaar. Wij combineren bestaande bouwstenen, jouw software en een snufje maatwerk tot de oplossing voor jouw bedrijf. Geen eindeloze ontwikkeluren voor het opnieuw uitvinden van het wiel, maar snel naar een werkend product. Samen brengen we jouw bedrijf naar anno nu.

Teksten

Onze expertise ligt niet alleen op het laten communiceren van uw software. Ook brengen we jarenlange ervaring op het gebied van webteksten, social media content, blogs en andersoortig schrijfwerk. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Schrijf- en herschrijfwerk
  • Redactie en correctie
  • Content op social media en uw website
  • Vertalingen vanuit het Engels

Kortom, XMPL is een groep professionals met een passie voor software, communicatie en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Soms out of the box, soms juist in de box, en daarom bij uitstek een partner om mee te sparren als het gaat om jouw bedrijfsuitdaging. Wij combineren jarenlange ervaring in innovatie en automatisering met een frisse, hedendaagse blik en kennis van de mogelijkheden die software vandaag de dag kan bieden.

Ook een frisse blik op de situatie nodig? Bel ons vandaag en maak een afspraak voor een kop heerlijke koffie op ons kantoor. Thee mag natuurlijk ook.