LearNav

Learnav is de Slimme Lijstenmaker voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Gebruik LearNav om uw leermiddelenlijstenproces naar de 21e eeuw te brengen door gebruik te maken van de slimme methodebrowser, de benchmark module of het uitgebreide financiële overzicht.

Door het lijstenproces los te koppelen van de levering van leermiddelen past LearNav uitstekend bij het leermiddelenlijstenproces van nu. Het platform faciliteert online samenwerken en voorziet in een uitgebreide catalogus. Ook biedt het uitgebreid inzicht in de financiële stand van zaken met een keur aan rapportages en een intelligente financiële module.

LearNav maakt deel uit van de Educational Suite en werkt optimaal samen met MijnLeermiddelen.nl en Atlas. Voor meer informatie? Kijk op learnav.nl.

2021 – Pilot

In 2021 begon XMPL samen met een hand vol enthousiaste onderwijsinstellingen aan een ambitieuze pilot; dé slimme, onafhankelijke lijstenmaker voor het voortgezet onderwijs was geboren. LearNav paste vrijwel direct uitstekend bij de visie op de leermiddelenketen voor 2023. Dankzij de input van de pilotscholen groeide en verbeterde LearNav tot een betrouwbaar en veelzijdig product.

2022 – Live

Vanaf januari 2022 is LearNav live en voor iedere onderwijsinstelling toegankelijk. Begin vandaag nog met LearNav. Log eenvoudig in met het schoolaccount, maak een mutatie in en profiteer direct van alle voordelen van LearNav.