Atlas

Een compleet ERP pakket voor uw interne leermiddelenfonds? Zelf volledige controle over uw voorraad, bestellingen en leermiddelen houden? Atlas is het logistieke platform voor uw interne leermiddelfonds.

Van behoeftebepaling tot uitlevering en specificatie; Atlas voorziet uw onderwijsinstelling van alle gereedschap om het hele distributieproces van uw schoolboeken te faciliteren. Bepaal de behoefte op basis van de LearNav leermiddelenlijst en de bestellingen in Mijn Leermiddelen en bestel eenvoudig direct bij uw leveranciers. Met Atlas zit u op de stoel van de distributeur en heeft u volledige controle over uw leermiddelfonds.

De logistieke module ondersteunt u optimaal bij het rapen en uitleveren van pakketten en de financiƫle module zorgt er voor dat u nooit voor onplezierige verrassingen komt te staan. Maakt u gebruik van Mijn Leermiddelen? Atlas koppelt naadloos de bestelstatus terug aan de leerling zodat die ten alle tijden weet wat de status van het pakket is.

Atlas maakt onderdeel uit van de XMPL Educational Suite. Meer weten over Atlas of de Educational Suite? Neem gerust contact op.

Geef een antwoord