XMPL presenteert LearNav op IPON 2022

IPON is al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO. Op 6 & 7 april 2022 vindt alweer de 11de editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die een school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering. 

ALLE ONDERWIJSINNOVATIE OPLOSSINGEN ONDER EEN DAK

IPON kenmerkt zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de 11de editie niet anders. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. 

Met meer dan 100 exposanten en 140 presentaties van prominente sprekers die inspireren, belangrijke inzichten meegeven en vooruit helpen met handige tips en tricks. Uiteraard past XMPL met LearNav ook in dit rijtje en is tijdens de IPON aanwezig. Met de ontwikkeling van pilot tot een volwassen applicatie is LearNav klaar voor de toekomst en dat laten we u graag zien tijdens deze beurs. U vindt ons op stand D004.

LEZING LEERMIDDELEN AANBESTEDING – LEVEN NA DE GUNNING

Het leermiddelenlandschap is in verandering en, naar het lijkt, nog lang niet uitveranderd. LiFo aanbestedingen zijn alledaags geworden. Rollen verschuiven, en vaker dan ooit vult de school zelf taken in die voorheen bij een dienstverlener of distributeur lagen. Zelf de regie hebben op het leermiddelen inkopen bij verschillende leveranciers hoort vandaag de dag bij je taak als leermiddelcoördinator. Maar hoe houd je nu grip op je fonds en overzicht op je financiën met zo veel geld- en goederenstromen?  Tijdens de lezingen op de beurs biedt XMPL u de handvaten. Waar en wanneer?

  • 6 april 2022
  • Theater Oranje
  • 15.45 – 16.15 uur
  • 7 april 2022
  • Leermiddelen Theater  
  • 12:15 – 12:45

Inschrijven is gratis en kan hier.