Vacature Supportmedewerker

Wij zijn op zoek naar dié klantgerichte persoon die net even dat stapje extra zet voor de klant. Iemand die nauwkeurig klantcontact opvolgt en die energie krijgt van het actief mee testen aan ons product. Je bent iemand met ambitie, je wilt ons helpen ons bedrijf te laten groeien.

Wat ga je doen?

Je begint de dag met het testen van de producten en ontwikkelingen die het development team heeft gemaakt. Tussendoor behandel je een paar binnenkomende telefoontjes. Je merkt dat er een aantal dezelfde vragen bij zitten. Hier ga je mee aan de slag en zorgt proactief dat er informatie beschikbaar komt, zodat klanten in het vervolg zichzelf kunnen helpen. Scheelt jou weer telefoontjes.

Je werkt de e-mail bij en zorgt dat je klanten op de hoogte worden gebracht van de status van hun melding/probleem. De status check je eerst bij je collega’s waar je de vragen hebt uitgezet.

Aan het einde van de dag heb je nog een overleg over de doorontwikkeling van de huidige producten. Hier wordt jouw input op prijs gesteld; jij weet immers precies welke vragen en wensen jullie klanten hebben. Een productieve werkdag, tevreden en energievol stap je het kantoor uit. Morgen weer een nieuwe dag!

Wie wij zijn

Als dit jou aanspreekt, dan zit je bij XMPL goed. We zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen om een supportafdeling op te zetten. Wie wij zijn?

XMPL is een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Soms out of the box, soms juist in de box. Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Aan ons de taak om dit voor onze klanten begrijpelijk en gebruiksvriendelijk te maken, zodat onze klanten zich kunnen richten op de eigen business

Wat wij vragen

Jij bent op en top klantgericht. Je snapt de producten van XMPL en kan dit op een begrijpbare manier overbrengen op de klant. Andersom is ook belangrijk; de vragen en feedback van klanten is van cruciaal belang voor de doorontwikkeling van de producten van XMPL. Je weet dit dan ook naar beide kanten over te brengen en denkt actief mee.

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt grote affiniteit met (web)techniek en snapt wat er nodig is om een technisch product succesvol te laten zijn
 • Je bent uiterst klantgericht en wil voor onze klanten net even harder lopen
 • Energiek ben jij ook zeker, je ziet overal kansen om ons beter op de kaart te zetten
 • Jij kijkt verder dan je eigen bureau en bent een serieuze sparringpartner binnen ons bedrijf
 • Onze klanten willen iedere dag geholpen kunnen worden, jij bent dan ook 5 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt de ambitie om de supportafdeling mede vorm te geven en door te groeien naar een functie met een aansturende rol

Wat wij bieden:

 • Een fulltime dienstverband met kans op een vaste aanstelling
 • 24 vakantiedagen
 • Een informele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
 • Ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en idee├½n
 • Doorgroeimogelijkheden

Enthousiast? Dan komen we graag in contact met je. Voor onze werving en selectie werken wij samen met InZicht. Stuur je CV en korte motivatie uiterlijk 18 april naar Ellen de Valk per mail (info@bewust-inzicht.nl) of bel naar 06-53312442.