PHP Programmeur

Tijd voor een nieuw avontuur in je loopbaan? Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een full stack developer die samen met ons en onze software o.a. de onderwijsmarkt gaat veroveren!

Jouw rol

We starten de dag met een stand-up waar iedereen de ruimte krijgt om aan te geven waar hij mee bezig is, wat de werkzaamheden van de dag zijn en waar er eventueel hulp bij nodig is. Zo worden de diverse projecten goed gevolgd en kan er hulp ingeschakeld worden waar nodig is. Je werkt zelfstandig aan verschillende projecten (nieuwe features en fixes), maar er is ruimte om te sparren met je collega’s. Binnen het team zijn er ervaren collega’s die jou hier bij kunnen helpen en begeleiden. Door te sparren en te leren van je ervaren collega’s kun je samen tot mooie resultaten komen. De sprintplanning loopt twee wekelijks en wordt gezamenlijk ingevuld aan het begin van de sprint.


Jouw profiel

•    HBO werk- en denkniveau; 

•    Ervaring met PHP, Laravel, JavaScript en met minimaal een van de JS frameworks zoals Angular, React en/of Vue;

•    Kennis van databases en SQL;

•    Een enthousiaste en een proactieve houding;

•    Een pragmatische instelling en je bent leergierig;

•    Een ruime blik en je weet zowel ad-hoc oplossingen te realiseren als mee te denken op (middel) lange termijn;

•    Je hebt een passie voor het vak en straalt dit ook uit.


Wat we bieden

Een fulltime job van 37,5 uur per week bij een enthousiaste club met grote ambities. We bieden je de ruimte om mee te denken zodat we gezamenlijk onze ambities waar kunnen maken. We horen dan ook graag jouw inbreng tijdens onze stand-ups en overleggen over huidige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard heb je recht op vakantiedagen en een marktconform salaris. Hoe hoog dit salaris is hangt af van de kennis en ervaring die je mee brengt. Ook krijg je een laptop en een telefoon tot je beschikking.

Als team organiseren we regelmatig leuke uitjes om bijvoorbeeld een hapje te eten bij het strand! Ook maken wij hier in de pauze geregeld een wandeling.


Over ons

Je komt terecht bij XMPL, een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Aan ons de taak om dit voor onze klanten begrijpelijk en gebruiksvriendelijk te maken, zodat onze klanten zich kunnen richten op de eigen business. Wij werken nauw samen met OsingadeJong, een groeiend, dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met educatieve dienstverlening. OsingadeJong verzorgd voor hun klanten vrijwel alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een leermiddelfonds voor een VO school.