Full-stack developer

Tijd voor een nieuw avontuur in je loopbaan? Wij zijn op zoek naar aanvulling op ons team in de functie van Full-stack developer

Wat we vragen:

Een HBO werk- en denkniveau. Ervaring met Laravel PHP framework, en JavaScript frameworks (zoals Angular, React en/of Vue) heb je al opgedaan.

Ook heb je kennis van databases en SQL. Minstens zo belangrijk vinden we dat je enthousiast bent en een proactieve houding hebt. Je hebt een pragmatische instelling en bent leergierig. Je hebt een ruime blik en weet zowel ad-hoc oplossingen te realiseren als mee te denken op (middel) lange termijn. Je hebt een passie voor het vak en straalt dit ook uit.

Wat we bieden:

Een fulltime job van 37,5 uur per week bij een enthousiaste club met grote ambities. We bieden je de ruimte om mee te denken zodat we gezamenlijk onze ambities waar kunnen maken. We horen dan ook graag jouw inbreng tijdens onze stand-ups en overleggen over huidige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard heb je recht op vakantiedagen en een marktconform salaris. Hoe hoog dit salaris is hangt af van de kennis en ervaring die je mee brengt.


Wie zijn wij:

Je komt terecht bij XMPL, een groep professionals met een passie voor software en IT. Gedreven, eigenzinnig en met karakter. Software, en de ontwikkeling daarvan, wordt vaak gezien als ingewikkeld en ongrijpbaar. Aan ons de taak om dit voor onze klanten begrijpelijk en gebruiksvriendelijk te maken, zodat onze klanten zich kunnen richten op de eigen business.

Wij werken nauw samen met OsingadeJong, een groeiend, dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met educatieve dienstverlening. OsingadeJong verzorgd voor hun klanten vrijwel alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een leermiddelfonds voor een VO school.

Enthousiast? Dan gaan we graag met je in gesprek. Maak het niet onnodig moeilijk door het schrijven van een lange brief, maar stuur je CV en korte motivatie naar jobs@xmpl.nl. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we er snel genoeg achter of we bij elkaar passen. Heb je vragen voor dat je gaat solliciteren, dan kun je bellen met Ellen de Valk of Albert de Jong.