XMPL:// Imaginarium Festival

In Augustus vindt in Tietjerk, onder de rook van Leeuwarden, het sprookjesachtige Imaginarium festival plaats. In het bos van Ipeij ontmoeten elfjes, ridders, prinsessen en fantasiewezens elkaar in wat al een paar jaar bekend staat als het festival van de verbeelding. Esther van XMPL hield zich dit jaar bezig met de tekstuele uitingen.

Groei

“Vorig jaar mochten we, op onze vijfde editie zo’n 4500 bezoekers verwelkomen”, zegt Susanne Wielstra, bedenker en creatieveling achter het festival. “Dit jaar verschenen er meer dan 7000 bezoekers aan de poort. Een behoorlijke groei.”

In de maanden voorafgaand aan het Imaginarium festival schreef Esther voor de organisatie elke dag een social media-bericht. Elke dag werd er een band, act of standhouder in de schijnwerper gezet. Het bereik van de pagina verdrievoudigde in die periode en de reacties van de paginabezoekers waren bijzonder positief.

“Esther weet precies het gevoel over te brengen op papier wat wij als festival organisatie willen uitstralen. Door haar teksten is een duidelijke stijgende lijn in de pre-sale kaartverkoop te zien,” aldus Bert Wielstra. “Ik beveel haar van harte aan.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *